top of page
Search
  • JT

01: Island mi změnil život, změnil mi myšlení a postoj k sobě samé.


Proč psát blog tohoto typu…no, protože to mé známé zajímá. To je celé. Ptalo se mě tolik lidí, kam budu dávat informace a fotky ze své cesty, že jsem se rozhodla pro tuto cestu sdílení informací.

Island mi změnil vše…no, dobře. Není to tak úplně pravda. V životě člověka je důležité, nakolik je otevřen sám sobě. V tom tkví příjem informací ze situací a prostředí, které ho obklopuje. Mně se stala jedna věc…probudila jsem se. Jednoho dne jsem si začala uvědomovat, že věci a chod ve svém životě ovlivňuji a tvořím především já sama. Ať se mi v životě děje cokoli, můžu z toho být smutná, to je v pořádku. Důležité ale je, ponaučit se. Vzít si ze situací právě ty potřebné informace, které mi jsou nabízeny a pracovat s nimi. Takže svou úvodní větu poupravím: Island mi pomohl se na sebe dívat jinak. To už by mohlo být lepší a srozumitelnější, ne?

No a proč to teda vlastně píšu? Od první chvíle, kdy jsem poprvé vystoupila z letadla, na Islandu, uběhlo už pár let. Od té doby jsem se tam vrátila již 3x a můj nový životní směr na budoucí měsíce míří zase na Island. Odjíždím sice až v květnu 2018. Do té doby se ale pokusím shrnout celou mou cestu až do tohoto bodu.

V textech se pokusím podávat i fakta o místech, které jsem navštívila. To proto, aby byl blog i informačně hodnotný. Snad si v tom každý najde něco svého a třeba ho to i inspiruje k nějakým změnám ve svém životě. Už třeba to, podívat se na sebe jinýma očima.

Ráda bych ještě podotkla, že nejsem žádný velký češtinář a ani nemám ambice psát nějak dokonale. Doufám, že to alespoň trochu bude k přečtení. Hodnotné je pro mě předat informaci lidem, kteří ji chtějí číst, proto prosím o pochopení, že text možná nebude úplně slohovou prací na jedničku.

167 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page